Izvor: Rosaviacija predlaže ponovno uspostavljanje zračnog prometa s ​​15 zemalja od 15. srpnja

Društvo
RUSSIA BEYOND HRVATSKA
Popis zemalja s kojima bi mogao zračni promet mogao biti ponovno uspostavljen zajedno će utvrditi Rosaviacija i Rospotrebnadzor.

Federalna agencija za zračni promet (Rosaviacija) u bliskoj budućnosti planira Federalnoj službi za zaštitu prava potrošača (Rospotrebnadzor) poslati prijedlog za ponovno uspostavljanje letova iz Rusije u inozemstvo od 15. srpnja, priopćio je izvor iz jedne od zrakoplovnih tvrtki za TASS.

"Jučer je u Rosaviaciji održan sastanak na kojem je odlučeno da se predloži ponovno uspostavljanje međunarodnog zračnog prometa iz niza gradova Ruske Federacije u 15 zemalja od 15. srpnja. Federalna agencija za zračni promet planira svoje prijedloge poslati Rospotrebnadzoru. Pretpostavlja se da će popis zemalja s kojima bi zračni promet mogao biti ponovno uspostavljen zajedno utvrditi Rosaviacija i Rospotrebnadzor", rekao je sugovornik agencije, upoznat sa sadržajem sastanka o ponovnom uspostavljanju zračnog prometa sa stranim zemljama. Prema njegovim riječima, za poslovno se zrakoplovstvo planira otvaranje letova "za gotovo sve zemlje".