Izvor: Rosaviacija predlaže ponovno uspostavljanje zračnog prometa s ​​15 zemalja od 15. srpnja

Aleksandr Krjažev/Sputnik
Popis zemalja s kojima bi mogao zračni promet mogao biti ponovno uspostavljen zajedno će utvrditi Rosaviacija i Rospotrebnadzor.

Federalna agencija za zračni promet (Rosaviacija) u bliskoj budućnosti planira Federalnoj službi za zaštitu prava potrošača (Rospotrebnadzor) poslati prijedlog za ponovno uspostavljanje letova iz Rusije u inozemstvo od 15. srpnja, priopćio je izvor iz jedne od zrakoplovnih tvrtki za TASS.

"Jučer je u Rosaviaciji održan sastanak na kojem je odlučeno da se predloži ponovno uspostavljanje međunarodnog zračnog prometa iz niza gradova Ruske Federacije u 15 zemalja od 15. srpnja. Federalna agencija za zračni promet planira svoje prijedloge poslati Rospotrebnadzoru. Pretpostavlja se da će popis zemalja s kojima bi zračni promet mogao biti ponovno uspostavljen zajedno utvrditi Rosaviacija i Rospotrebnadzor", rekao je sugovornik agencije, upoznat sa sadržajem sastanka o ponovnom uspostavljanju zračnog prometa sa stranim zemljama. Prema njegovim riječima, za poslovno se zrakoplovstvo planira otvaranje letova "za gotovo sve zemlje".

Ova stranica koristi kolačići. Ovdje za više informacija

Prihvatite kolačiće