Mayweather spreman na borbu s Nurmagomedovim po boksačkim pravilima

Gene Blevins/ZUMAPRESS.com/Global Look Press
Američki boksač Floyd Mayweather spreman je na borbu s UFC prvakom u lakoj kategoriji, Habibom Nurmagomedovom, ali isključivo po boksačkim pravilima.

Navedenu izjavu Mayweather dao je američkom mediju TMZ, a prenosi ruski portal sportmail.ru.

Na pitanje je li se stvarno spreman boriti s Rusom odgovorio je: "O da, borit ćemo se. Ja sam sam svoj gazda. Ne znam kako je s Habibom. S moje strane, nema nikakvih prepreka", pojasnio je Mayweather.

Čuo je kako se Nurmagomedov odbio boriti s njim u Las Vegasu. "Naravno, znam za to. Vegas je prijestolnica borbi, tamo se borci moraju ponašati profesionalno, kako u ringu, tako i van njega", - naglasio je bokser, imajući na umu masovnu tučnjavu koja se dogodila poslije borbe Rusa s Ircem Conorom McGregorom 7. listopada.

Mayweather je dao jasno do znanja, da ako dođe do borbe između njega i Nurmagomedova, to može biti samo po boksačkim pravilima. "Izazvao me. Zato mora doći u moj svijet (boksa)", - rekao je Amerikanac.

Nurmagomedov je 6. listopada pobijedio McGregora, bivšeg UFC prvaka u dvije težinske kategorije, a broji 27 pobjeda u 27 borbi. Mayweather ima 50 pobjeda u 50 borbi. U posljednjoj borbi, Amerikanac je pobijedio McGregora tehničkim nokautom, a borba se održala po boksačkim pravilima.

Više

Ova stranica koristi kolačići. Ovdje za više informacija

Prihvatite kolačiće